Найлегший помел, те, що зветься «на борошно», необхідний для джезви. Трохи крупніший, типу «цукрова пудра», потрібний для еспресо-машини, а середній, як дрібно змелена сіль, – для гейзерної кавоварки. Натомість, середній помел, коли часточки нагадують крупно подрібнену сіль, оптимально підійде для кемекса, сифона та аеропреса. І, нарешті, крупний помел, на кшталт хлібних крихт, ідеально розкриє смак кави☕️, приготованої за допомогою френч-пресу.
Який спосіб приготування обрати та як змолоти каву – справа вашого особистого смаку. Наш же обов’язок – забезпечити незмінну якість зерен для вашого задоволення😋
https://www.facebook.com/CoffeeAFRICANA/photos/a.112624143571376/130826305084493/?type=3&theater